Projecten

Projecten ontwikkeld door AppCompleet.
Projecten

GEPUBLICEERD

Yoodl

Let's doodle with Yoodl

Yoodl is een creatieve sociale media waarmee gebruikers kunnen communiceren met Yoodl's (geanimeerde tekeningen).

Het maken van een Yoodl is eenvoudig, met behulp van de intuïtieve tekengereedschappen kan iedereen verbazingwekkende tekeningen maken. Het ontvangen en bekijken van Yoodl's is heel satisfying; omdat de Yoodl van begin tot eind zichzelf tekent.

Naast communiceren met vrienden kun je ook genieten van en deelnemen aan de Community Spotlight. Scroll en bekijk Yoodl's van makers van over de hele wereld: vind nieuwe vrienden, laat je inspireren en/of laat een reactie achter.

Je kunt ook je favoriete makers volgen om op de hoogte te blijven van hun nieuwste Yoodl's, zo ontwikkel je je eigen feed.

Yoodl wordt voortdurend verbeterd en regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies.

Officiële Yoodl website

GEPUBLICEERD

Let's Tag!

Tikkie! Jij bent het!
Doe mee met het plezier in deze wereldwijde versie van tikkertje.
Voel de spanning tijdens het tikken en de angst om getikt te worden! Ervaar een volledig interactieve wereld met een realtime dag- en nachtcyclus, allemaal zonder je geolocatie te gebruiken!

Premie
Wanneer je geen tikker bent, krijg je in de loop van de tijd Premie. Hoe hoger je Premie, hoe groter de kans dat iemand je tikt!

Tikken
Wanneer je getikt bent, verlies je een deel van je Premie, maar niet getreurd; dit kun je terug verdienen. Als tikker moet je snel beslissingen nemen om de hoogste Premie te kunnen vinden en te stelen, maar kies verstandig... je kunt maar een paar mensen inspecteren!

Scorebord
Hoe hoger je Premie, hoe hoger je ranking! Stel je voor dat je de nummer één speler tikt...

Geschatte locaties
Om je privacy te waarborgen, gebruikt de app eenmalig je geolocatie om een geschatte locatie te bepalen die je verder nog handmatig kunt aanpassen.

Bekijk afbeeldingen

GEPUBLICEERD

Word Loops

Met Word Loops heb je altijd wat te doen: creëer woorden, verbeter je woordenschat, speel tegen andere spelers en probeer de hoogste score te behalen!

In Word Loops navigeer je een rij van 13 willekeurige letters, kies één letter uit de rij om verder mee te gaan. Nadat je een letter gekozen hebt krijg je een nieuwe rij van willekeurige letters. Door het kiezen van letters creëer je een woord, voor elk correct woord krijg je punten! Het doel is om binnen 3 minuten zo veel mogelijk woorden te creëren.

Singleplayer
Verbeter je spelling, verscherp je vaardigheden en verhoog je niveau!

Multiplayer
Speel online tegen andere spelers. Heb je niet veel tijd? Maak je geen zorgen, met RELAX-modus heb je  24 uur om te reageren op je beurt. Heb je voorkeur voor snelle competitie? Speel dan BLITZ-modus wedstrijden en reageer binnen 1 uur op je beurt.

Vrienden
Nodig je vrienden uit en speel wedstrijden tegen elkaar.

Bekijk afbeeldingen

GEPUBLICEERD

Pets Cruise

Kom kennismaken met de Bluebees op de rondvaarten van Blue Boat Company!

De Bluebees zijn schattige kleine diertjes die overal in Amsterdam leven. Alleen, je kan ze normaal gesproken niet zien – ze zijn heel schuw en verstoppen zich voor mensen. Maar onze schippers varen zo vaak door de grachten, dat de Bluebees aan ze gewend geraakt zijn en je ze vanaf onze blauwe boten zelfs kunt spottten! Er gaan zelfs geruchten dat ze soms aan boord springen om een rondje mee te varen.

De Bluebees wonen verspreid door de hele stad en met de speciale camera in deze app kan je ze vangen.
Neem ze mee op je rondvaart en ze leren je van alles over Amsterdam!

Bekijk afbeeldingen

GEPUBLICEERD

Blue Boat Guide

De officiële audio guide voor de City Canal Cruise van The Blue Boat Company.

Volg de cruise op je telefoon en luister naar audiofragmenten van hotspots om je heen. Bekijk afbeeldingen, plattegronden, kaarten van vroeger en gebruik Augmented Reality om je te wijzen naar bijzondere plekken in Amsterdam, alles in één app.

IN-ONTWIKKELING

Binnenkort

AppCompleet is momenteel in ontwikkeling van diverse applicaties.

Ervaringsprojecten

Augmented Reality

Krant van de toekomst

Met behulp van Augmented Reality worden media elemeten geplaatst in een krant.
Het gebruik is simpel: open de app en richt je telefoon op een krant, vervolgens zal de app media elementen boven specifieke artikelen plaatsen.

Ervaringen
iOS Augmented Reality gebaseerd op Afbeelding Detectie

Machine Learning

Banaan scanner

Door middel van Machine Learning kan deze applicatie bananen herkennen en aangeven of deze rijp genoeg zijn om te eten.

Ervaringen
iOS Machine Learning

Locatie

Amsterdam, Uithoorn